Vilă frumoasă și piscină privată cu vedere la mare

Hanioti , Grecia – ID 9098
570,000 €
Arie 1000 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 1 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această vilă la modă este situată în locația exclusivistă Hanioti, la doar câteva minute de centrul orașului și de toate plajele populare de nisip cu apă limpede Această comunitate este un centru de facilități și este, de asemenea, înconjurată de buticuri de prestigiu și taverne uimitoare specializate în bucătăria grecească. Vila oferă intimitate și este închisă cu porți și garantează securitatea și zile de vară liniștite. Casa are 130 m de spațiu de locuit cu 4 dormitoare, 2 băi complete, un living supradimensionat și o bucătărie cu concept deschis cu acces la terasă, lounge și piscină. Curtea din spate de 1000m are o amenajare peisagistică frumoasă cu o grădină tropicală, terase italienești nou-nouțe, securitate în aer liber, gazon mare de recreere și o piscină impecabilă. Spațiile interioare sunt complet echipate cu un decor elegant, cu elemente din sticlă, în timp ce arhitectura încorporează atingeri de esență grecească pentru un plus de caracter. Fiecare spațiu interior este luminos și deschis, permițând luminii naturale să curgă în întreaga proprietate. Bucătăria este complet nouă, cu finisaje superbe, împreună cu băile, dulapurile și ușile. Facilitățile includ podele italiene, sistem de iluminat electric și LED și sistem de încălzire și răcire prezent pentru un confort optim.

Dacă sunteți interesat de informații suplimentare sau de vizionarea acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
1000 m2
Teren
1000 m2
Suprafață utilizabilă
130 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
130 m2
Parcare
Da
Magazin
580 m
Medic
3 km
Cafenea
660 m
Restaurant
670 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
710 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00