Vilă frumoasă cu solar pe acoperiș, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9691
124,950 €
Arie 408 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o vilă frumoasă, în stare excelentă și gata de mutare. Suprafața totală a acesteia este de 408m2, amenajarea aici este de 3 camere. În fața proprietății există o terasă mare deschisă pe toată lungimea sa, de unde vă puteți bucura de priveliștile uimitoare. Intrarea în proprietate vă duce direct în camera de zi, care are un șemineu, aer condiționat și un ventilator de tavan de răcire. Zona de luat masa este situată în spatele camerei de zi și găzduiește confortabil un set de luat masa. Fereastra din sufragerie a fost înlocuită cu uși de terasă care permit accesul la terasa mare din spate și adaugă lumină suplimentară la proprietate. Bucătăria a fost remodelată și dotată cu dulapuri moderne și blaturi de lucru din granit italian.

Cele două dormitoare sunt accesate printr-o arcadă din camera de zi. Ambele pot găzdui un pat dublu și au dulapuri încorporate foarte utile și ventilatoare de tavan. Baia de familie are o cabină de duș. Proprietatea are încălzire centrală. Terenul mai mare decât media de 410m2 vine cu o mulțime de spațiu exterior. Dacă ați dori să adăugați o piscină, aceasta s-ar potrivi pe partea laterală a casei. Terasa ridicată din spate oferă un spațiu exterior suplimentar în care să vă bucurați de aer liber, iar aici veți găsi o cameră utilitară care a fost adăugată ca o mică extensie. O scară încorporată din gresie duce la solarul de pe acoperiș, de unde există o vedere uimitoare la munții îndepărtați. Pe o parte a proprietății se află o alee de acces complet pavată pentru parcarea mașinilor în afara drumului. În spatele aleii se află două magazii din lemn, ideale pentru depozitare suplimentară. Una dintre acestea este folosită în prezent ca atelier. Cealaltă parte a zonei exterioare a vilei este pietruită și plantată cu un amestec de arbori și arbuști mici, iar aici ar fi amplasată piscina. Accesul la substructură se face prin intermediul unei uși sub terasa din față, ideală pentru depozitare. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din zona rezidențială Camposol Golf Development, din ce în ce mai populară.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live stream. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele adăpostind o mare varietate de facilități, de la supermarketuri, restaurante, oficiu poștal la centru de sănătate și multe altele. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de minunatul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Alicante este la doar 1 oră de mers cu mașina.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
408 m2
Teren
408 m2
Suprafață utilizabilă
408 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
408 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00