Vila de lux cu cinci dormitoare si doua garaje, Mazarron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 6992
320,000 €
Arie 600 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 400 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

O frumoasă vilă spaniolă pe un teren de 600 m2 cu două garaje repartizate pe două etaje. Proprietatea are cinci dormitoare, dormitorul matrimonial având un dressing, baie proprie și șemineu.

Această proprietate se remarcă prin starea și locația perfectă. Vila are o terasa interioara, verande si terase mari, o gradina cu mult spatiu pentru a instala o piscina privata, care adauga valoare proprietatii.

La parter avem o verandă mare din față care duce la intrarea în casă. După intrare, avem un hol de intrare care duce la un living spațios și luminos cu șemineu și o sală de lectură. Din living avem acces la o verandă spațioasă din spate, care la rândul său dă acces la o grădină foarte mare. Livingul are o senzație de spațialitate și lejeritate, deoarece are un coridor deschis la etajul superior. La acelasi etaj, continuam cu o bucatarie complet utilata cu o camara mare. Avem, de asemenea, o baie și o zonă atașată cu o ușă care duce spre exterior. La parter se află o anexă care este utilizată în prezent ca dormitor suplimentar. Această zonă vă oferă posibilitatea de a crea un apartament separat, ceea ce ar fi o investiție foarte bună pentru veniturile din chirie.

La etajul doi avem un hol deschis foarte luminos, cu dulap încorporat și vedere în jos spre living. Toate dormitoarele duc pe hol. Dormitorul #1 este dotat cu aer condiționat și are acces la o terasă mare din față cu vedere la terasa interioară. Dormitorul spatios nr.2 are si aer conditionat si acces la terasa, pe care o imparte cu Dormitorul nr.1. Dormitorul nr.1; 3 cu dulapuri încorporate are acces la terasa din spate care este comună cu dormitorul matrimonial. Dormitorul nr. 5 este destinat unui pat de o persoană sau unui studiu. Dormitorul nr. 4 este dormitorul matrimonial cu aer condiționat și acces la o terasă mare. De asemenea, are un șemineu, un dressing mare, o baie complet utilată cu duș, cadă și chiuvetă. La acest etaj mai avem o baie cu cadă și duș.

Pentru a aprecia cu adevărat ce are de oferit această proprietate, trebuie să ne vizitați, să ne sunați și să faceți o programare.

Golful Mazarron este ideal pentru cei care iubesc sporturile nautice și multe altele, cum ar fi navigația, pescuitul sau scufundările. Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, care are peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este nealterată. O serie de plaje din Golful Mazarron au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității scălării și serviciilor.

Plajele din Mazarron au un certificat de calitate Q pentru următoarele plaje: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Nares, Playa de Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
599 m2
Suprafață utilizabilă
598 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
595 m2
Parcare
Da
Magazin
240 m
Medic
170 m
Cafenea
120 m
Restaurant
130 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00