Vilă de lux 4 camere, vedere frumoasă la mare, facilități de top, Bolnuevo

Bolnuevo, Spania – ID 5202
900,000 €
Arie 1000 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

O mare oportunitate! Această vilă unică emană o modernitate proaspătă, amplasată pe un fundal de cultură și frumusețe în paradisul spaniol Bolnuevo. Construită spațioasă pe trei etaje, această vilă are ferestre cu geamuri duble și podele din porțelan care emană lux și emoție.

La parter: Parter:

Apartamentul complet independent ar putea funcționa fie ca locuință pentru familia extinsă, fie ca modalitate perfectă de a genera venituri suplimentare din chirii.

Piscina de 15 m este accesată printr-un apartament separat, care este dotat cu iluminare nocturnă pentru a crea o atmosferă blândă și romantică. De aici vă puteți relaxa și admira priveliștile panoramice ale zonei locale.

Garaj spațios de 220 m2, ideal pentru a vă depozita toate vehiculele.

La primul etaj:

Bucătărie de lux de 50 m2 cu insulă, cămară, zonă de luat masa și spălătorie separată și o mulțime de aparate de bucătărie.

Salon spațios care duce la o terasă acoperită de dimensiuni generoase, unde vă puteți bucura de un pahar de vin seara și puteți privi apusul soarelui peste priveliștea care vă taie respirația.

Dormitorul principal dispune de o baie proprie și un dulap pentru confortul dumneavoastră.

A doua baie.

Etajul al treilea:

Un al doilea salon mare, dotat cu ferestre panoramice superbe și o a doua terasă acoperită.

Un dormitor dublu frumos.

Baie cu cadă și duș.

Acest etaj are, de asemenea, potențialul de a fi transformat într-un apartament privat, datorită disponibilității sale.

Locație:

Bolnuevo, o stațiune balneară liniștită ideală, este o zonă liniștită și pitorească din Mazarron, în Murcia, Spania. Există multe de văzut în această zonă foarte căutată, cu gama sa de magazine, baruri, restaurante și frumosul golf Punta Bella, precum și neobișnuitul afloriment de calcar, care a fost neatins de elemente de ani de zile. renumit ca Bolnuevo ‘oraș paradis’. Există, de asemenea, un camping grozav care oferă o piscină impresionantă, precum și o piscină pentru copii și un bar.

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău, există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
1000 m2
Teren
999 m2
Suprafață utilizabilă
998 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
997 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
700 m
Medic
690 m
Cafenea
250 m
Restaurant
150 m
Bar
520 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00