Vand apartament mobilat in Sveti Stefan

Sveti Stefan, Muntenegru – ID 7167
Arie 120 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartamentul are o suprafață totală de 120 m2, are trei dormitoare, două băi, o toaletă separată, un living mare cu bucătărie deschisă și o vedere frumoasă la mare. Două terase uriașe cu vedere la întreg golful.

Intreaga proprietate este inconjurata de terase si are 3 intrari separate, pe laturile de sud si vest.

Parcarea este inclusă în prețul acestei proprietăți.

Orașul Sveti Stefan, una dintre cele mai luxoase stațiuni de pe coasta muntenegreană, este situat la capătul sudic al golfului Budva. Odată un sat de pescari, este în prezent cel mai interesant oraș hotelier de pe coasta de est a Adriaticii. Sveti Stefan arată ca o navă de piatră care a lovit pământul și a ancorat chiar aici. Poate părea ca o insulă legată de continent doar printr-un banc de nisip scurt și îngust, de-a lungul căruia există plaje cu nisip roz în derivă.

Cu toate acestea, Sveti Stefan nu este doar un oraș antic pe o peninsulă. Partea sa mai nouă este în creștere pe continent, unde există multe hoteluri, pensiuni și facilități de cazare private. Pe istmul nisipos care leagă peninsula de continent, se află o frumoasă plajă din nisip de import, parțial plătită și parțial destinată doar oaspeților hotelului. Alte oportunități de înot pot fi găsite de ambele părți ale părții mai noi a orașului.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
5 km
Cafenea
200 m
Restaurant
120 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00