Unic 2 camere cu vedere la mare și la munte, Elenite, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 4733
80,000 €
Arie 77 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 40 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament unic de 2 camere, suprafața 75,77 situat la etajul 3 din 5 etaje, în magnificul complex Privillege Fort - Elenite, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă cu vedere la mare. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul oferă două piscine în aer liber, teren de tenis, pază, restaurant, supermarket, internet, terenuri întreținute și amenajate și oferă servicii de închiriere de biciclete și mașini contra cost. În complex veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă și relaxantă cu familia dumneavoastră! Complex perfect întreținut. Taxa de întreținere este de 13,20€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
68 m2
Balcon
Da
Magazin
70 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
100 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00