Teren pentru constructii, la 5 km de mare, Vaklino

Shabla, Bulgaria – ID 5980
33,000 €
Arie 2300 m2
Mare 5 000 m

Oferim spre vânzare un teren construit într-o locație foarte liniștită în satul Vaklino. Terenul are o suprafata de 2300 m2 si nu a fost intretinut de mult timp, sunt copaci copaci si cladiri agricole. Electricitatea este instalată pe teren, are fântână proprie, ceea ce nu este foarte comun în Bulgaria, deșeurile pot fi eliminate cu o fosă septică. Terenul este situat la aproximativ 5 km de mare si are un potential mare pentru toti cultivatorii de fructe si legume sau animale.

Vaklino este un sat mic - aprox.150 de locuitori, situat in apropierea granitei cu Romania.

Există 3 magazine alimentare și un oficiu poștal în sat. Vaklino este situat pe drumul principal intre Varna si Romania, drumul este in stare foarte buna. În sat locuiesc mulți străini, în principal ruși, români, polonezi, dar și cehi.

Shabla

În Shable locuiesc aproximativ 4.200 de locuitori.

Orașul are toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.

Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip sălbatic care se întind de la Shabla până la granița cu România. Este cunoscut și pentru primul câmp petrolier descoperit în Bulgaria.

Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. Pe el se află și cel mai vechi far din Balcani.

Pentru iubitorii de turism subacvatic, va fi interesant că în marea din jurul Shabla există multe nave navale scufundate, inclusiv submarine din cel de-al Doilea Război Mondial.

Există, de asemenea, două arii protejate în regiunea Shabla:

Situat chiar pe mal, Lacul Shabla este un loc uimitor pentru drumeții și pasionații de pescuit.

Šablenska tuzla este situată nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol cu hidrogen sulfurat folosit pentru terapia cu nămol.

Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Shable și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi.

Arie
2300 m2
Magazin
5 km
Medic
12 km
Cafenea
12 km
Restaurant
3 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00