Teren pentru constructii cu vedere la mare, mare oportunitate, Košarica

Košarica, Bulgaria – ID 7400
35,000 €
Arie 1548 m2
Mare 2 000 m

Oferim atenției dumneavoastră un teren mare construit în Košarica, Bulgaria. Suprafata terenului este de 1548 m2. Proprietatea are vedere la mare. Distanta de la plaja este de 2 km. Oportunitate excelentă de investiție, vă recomandăm!

Kosharitsa este un sat stațiune (districtul Burgas, municipiul Nessebar), situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime versanți coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. . Această zonă este pitorească, cu o frumoasă priveliște panoramică, cufundată în vegetația densă mediteraneană. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și turism.

Satul este foarte fermecător, își păstrează curățenia și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și neatinse. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata sunt în apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe la plajă și iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Coast). Iubitorii de natură au opțiunea de a se plimba prin pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere ii vor incanta pe pasionatii de pescuit.

Košarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja si statiunea Sunny Beach sunt la 3 km, orasul Burgas si aeroportul international - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. Satul are o scoala, magazine si o frumoasa biserica in piata. Drumurile sunt asfaltate, exista sistem centralizat de apa si canalizare, telefon si conexiune la internet.

Vedere la mare
Da
Arie
1548 m2
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
90 m
Restaurant
70 m
Bar
680 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00