Teren mare de economisire de 2000m2, în apropiere de mare și de plajă, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 4738
53,000 €
Arie 2000 m2
Mare 2 500 m

Oferim un teren de construcție frumos, situat la periferia orașului Kavarna, la 4 km de mare. Electricitatea și apa sunt aduse la limita parcelei. Deșeurile pot fi rezolvate printr-o hazna. Terenul are o suprafață de 2000m2. Pe parcelă există acum creșteri lemnoase, dar nu va fi o problemă să le îndepărtați Nu există încă case locuite în vecinătate, ci doar grădini. Acces bun la teren - din drumul principal, asfaltat. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 2500 de metri.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12 000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Arie
2000 m2
Magazin
720 m
Medic
1 km
Cafenea
1000 m
Restaurant
120 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
850 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00