Teren mare de construcție de 5657m2, în apropiere de orașul Balchik

Balčik, Bulgaria – ID 3996
102,000 €
Arie 5657 m2

Oferim un teren de construcție frumos, mare, lângă complexul Lighthouse Golf, situat în apropierea orașului Balchik, aproape de drumul principal Kavarna - Varna. Terenul de construcție are o suprafață frumoasă de 5657 m2 și are posibilitatea de conectare la apă și electricitate, acestea fiind situate în imediata apropiere a terenului.

Cea mai nordică stațiune balneară importantă din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealuri deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe suprapuse, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și a formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. În urmă cu câțiva ani, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Astăzi, însă, nu mai este cazul. Cei mai importanți investitori și proiectanți din lume dau viață unui sport care nu face parte din tradiția sportivă a Bulgariei, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în zona rurală virgină din partea de nord-est a țării, în apropiere de orașul Balchik și de granița cu România, este aproape destinată să devină o Mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au intuit potențialul acestui teren pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. Constelația ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători, și are doar câteva terenuri până în prezent, aceste cifre mici sunt echilibrate de calitatea și mai mare.

Toate terenurile sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și dispun de facilități adecvate. Dacă adăugăm faptul că în proiectele actuale de golf din Bulgaria sunt implicate celebrități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus, Bulgaria va deveni una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou situat la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format de capetele Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uimitoare cu 18 găuri - Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Villas și Thracian Cliffs Resort. Celelalte două terenuri au fost proiectate de Gary Player și ambele îi fac un real credit creatorului lor. Lighthouse este un teren plăcut, de un standard ridicat (PAR 71, lungime 6.105 m, min HCP 36), în timp ce BlackSeaRama este pitoresc, cu o filosofie interesantă a găurilor (PAR 72, lungime 6.648 m și limită HCP 28 pentru bărbați și 36 pentru femei). Dar adevărata perlă printre terenurile europene este terenul din stațiunea Thracian Cliffs. Jucătorii vor avea parte de o experiență de neuitat. Gary Player însuși a declarat că este cel mai bun teren al său, "Pebble Beach al Europei", și că aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea sau, pentru jucător, de provocarea tuturor provocărilor. Cursurile includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, o bucătărie de obicei foarte bună și o multitudine de mărci de vinuri excelente.

Arie
5657 m2
Magazin
2 km
Medic
4 km
Cafenea
1 km
Restaurant
690 m
Bar
810 m
Școală/gradiniță
510 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00