Teren de construcție lângă plajă, preț mare, Ravda

Burgas, Bulgaria – ID 4246
86,150 €
Arie 770 m2
Mare 500 m

Vă oferim spre vânzare un teren la doar 500 de metri de plaja din Ravda și la câțiva metri de Aqua Paradise Resort. Suprafața terenului este de 770 m2 și este posibilă construirea unei clădiri mai joase (până la 10 metri înălțime). Terenul este potrivit pentru construirea unei case de familie sau a unor case de oaspeți. Ravda este aproape conectată cu Nessebar. Oportunitate excelentă de investiție, recomandată!

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc de relaxare. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Arie
770 m2
Magazin
1 km
Medic
470 m
Cafenea
470 m
Restaurant
370 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00