Teren construit mare cu potențial, preț de top, Ireček

Kavarna, Bulgaria – ID 5979
15,000 €
Arie 2400 m2
Mare 12 000 m

Vă oferim atenției un teren de construcție pe care se află o casă care a ars parțial și, prin urmare, are nevoie de reconstrucție totală. Suprafața construită a casei este de aproximativ 100 m2. Apa, electricitatea și deșeurile municipale sunt gestionate de o fosă septică. Terenul are 2400 m2 și are un potențial mare pentru orice cultivator de fructe și legume sau de animale. Este un loc foarte linistit. Cel mai apropiat oficiu poștal și magazin se află în satul următor, la aproximativ 4 kilometri.

Ireček este un sat care poartă numele istoricului și politicianului ceh Konstantin Jireček, care a fost și ministru al guvernului bulgar. Satul are puțini rezidenți permanenți – doar 3. Dar sunt multe proprietăți pe care oamenii din vecinătate le au drept cabane. Este situat la aproximativ 12 kilometri de mare și de orașul Kavarna, sub care se încadrează.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Arie
2400 m2
Magazin
10 km
Medic
10 km
Cafenea
10 km
Restaurant
9 km
Bar
10 km
Școală/gradiniță
9 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00