Super 2 camere cu vedere la mare, terasa spatioasa, locatie de top, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 5530
125,000 €
Arie 66 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 500 € per an
Condiție Liber

Oferim 2 camere superbe în noul complex Ipanema Beach din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul are o vedere uluitoare la mare. Este situat la primul etaj din sase etaje, imobilul dispune de lift. Suprafata totala este de 66 mp. Amenajare: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă cu vedere frumoasă la mare. Apartamentul se vinde nemobilat. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente! Complexul Ipanema Beach, in care se afla apartamentul, este un complex de lux pe plaja, pe prima linie in populara statiune Sveti Vlas. A fost construit special pentru iubitorii unei vederi panoramice asupra mării la portul de iahturi Marina Dinevi. Complexul este format din doua cladiri separate, suprafata terenului este de 17.000 m2. Infrastructură și facilități civice din zonă:

Piscina, zona de relaxare, salon de infrumusetare, centru de fitness, receptie, paza, lobby bar.

Taxa de întreținere este de 500 EUR pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este situat în cel mai bun loc de pe coasta bulgară a Mării Negre - la poalele versanților balcanici, care coboară treptat în apa cristalină a vastei Mării Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor căilor respiratorii superioare.

Pe lângă clima ideală, care este aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. Cu aproximativ 1.800 de ani în urmă, în loc de porturi luxoase și complexe de agrement, sanctuarul trac a fost. La acea vreme, orașul a fost numit Larissa și abia în secolul al XIV-lea a primit numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin auriu, care, conform Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiectivele turistice, orașul unic Nessebar și moștenirea sa istorică și culturală se află la 10 km. În 2007, în orașul Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi cu o capacitate de 300 de iahturi.

Există, de asemenea, evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, regata de vele „Sf. Vlas” și în august un miting de supersalt sub același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte moale și caldă, primăvara inspiră cu frumusețea vegetației înflorite, iar iarna versanții înzăpeziți din Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul are toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru locuit permanent.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
150 m
Medic
150 m
Cafenea
220 m
Restaurant
120 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00