Super 2 camere, cu vedere la mare, la 90m de plajă, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6171
200,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 12/16
Mare 90 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim un apartament unic cu 2 camere și o suprafață totală de 60m2, situat la etajul 12 cu o vedere frumoasă la mare. Apartamentul este situat la doar câțiva metri de plajă, dispunere: living și chicinetă, 1 dormitor, baie cu toaletă și o terasă mare cu vedere frumoasă la mare.

Apartamentul ofera si un spatiu cu o spalatorie.

Oferim trei tipuri de apartamente din aceasta casa, toate au aceleasi camere, diferenta este in dimensiuni si amenajare, urmatorul costa 158.000€ iar al treilea 193.000€ pentru un apartament pe colt cu terasa dubla.

Imobilul este situat pe a doua linie a plajei Poniente din Benidorm. Are o grădină, o piscină comună și o zonă de recreere. Aproape de supermarketuri, baruri, restaurante si statii de autobuz.

Plaja Poniente se întinde de la port până la Golful Finestrat. Este o piață foarte liniștită și spațioasă, lungă de peste trei kilometri și lățime de șaptezeci și cinci de metri în medie. Din acest motiv, pe lângă plaja pe nisipul mare, auriu, cu granulație fină, vă puteți bucura și de plimbări minunate de-a lungul coastei. Totodată, te poți plimba pe promenada colorată care înconjoară plaja. Aici veți găsi, de asemenea, multe restaurante și baruri.

Marea de la Poniente Beach are ape cristaline minunate. Datorită acestui fapt, vei putea practica acolo diverse sporturi acvatice, cum ar fi snorkeling și scufundări.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
12
Numărul de etaje
16
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
580 m
Medic
270 m
Cafenea
50 m
Restaurant
70 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00