Studio frumos cu balcon, facilități mari ale complexului, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5388
50,000 €
Arie 40 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament confortabil cu 1 dormitor de 40m2, situat la etajul patru din șase etaje, în complexul Sweet Homes 1 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu toaletă, terasă cu vedere la piscină. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele, conform fotografiilor actuale.

Complexul este situat la 600 de metri de plajă și la 900 de metri de parcul acvatic Action. La distanță de mers pe jos de toată infrastructura și divertisment.

Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

- Parcul unic într-un pinișor.

- Facilități sportive în aer liber

- Reparații peisagistice

- Piscină în aer liber cu cascadă, zone de relaxare

- Piscină pentru copii

- Loc de joacă pentru copii

- Scaune în aer liber cu pergole

- zonă de grătar

- Recepție

- Securitate și supraveghere video 24 de ore pe zi și pe tot parcursul anului

- Acces la internet în întreaga proprietate

- TV prin cablu

- parcare

Taxa de întreținere este de 600 de euro pe an. Ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
35 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
300 m
Cafenea
100 m
Restaurant
60 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00