Studio de lux

Trikomo, Cipru – ID 9038
150,200 €
Arie 34 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/17
Mare 200 m
Condiție În construcție

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? Suntem agentul dvs. de 10 ani în diverse țări din întreaga lume. Noi înșine deținem proprietăți în aceste destinații și cunoaștem perfect piața locală. În calitate de reprezentant exclusiv al dezvoltatorului, vă putem oferi cele mai bune condiții.

Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, noi suntem reprezentanții dezvoltatorului, dumneavoastră cumpărați direct de la vânzător.

Aveți nevoie de mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier excepțional și în prezent cel mai luxos proiect hotelier la malul mării din partea de nord a Ciprului, un proiect care va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă. Zona în care se află proiectul a fost selectată ca fiind cea mai bună investiție la malul mării pentru anul 2021 de către revista Forbes.

Acesta este singurul proiect din lume a cărui infrastructură reprezintă 30% din întregul proiect. 30% din întregul proiect. plafonul de pe insulă este de doar 10%, în prezent recomandăm proiectul la prețuri înșelătoare, așa că nu ezitați să ne contactați, prețuri mai mari pot fi așteptate în curând. În partea dreaptă a proiectului se află un hotel de cinci stele, unde va fi amplasat cel mai mare cazinou de pe insulă, ceea ce va atrage mai mulți oameni să se cazeze.

Planul de rambursare este de patru până la cinci ani, fără nicio creștere.

Sunt incluse: aer condiționat VRV, facilități de lux Handsgrohe pentru baie, bucătărie de lux și multe altele.

În anumite condiții, puteți obține 3% din prețul proprietății cu această ofertă.

Deoarece infrastructura ( magazine, restaurante, cafenele, baruri , spa-uri, etc) se extinde până la etajul al treilea, există vedere la mare din toate unitățile proiectelor.

Proiectul este literalmente un oraș într-un oraș,688 de unități împărțite în patru clădiri, o clădire va fi folosită 24x7 ca hotel, proprietarii acestor tipuri de unități pot folosi unitățile în primul rând pentru investiții nu pentru locuire permanentă, cu toate acestea se poate aștepta un randament mai mare.

Complexul are unități de tip:de la 1 dormitor la 5+1, unitățile penthouse de la etajele superioare vor avea propria piscină și jacuzzi pe terasă.

Scurte caracteristici ale proiectului și ale infrastructurii:

Cinci feluri de restaurante ( italian, local, mediteranean, shushi bar și altele ) trei piscine, dintre care una cu piscină infinită, diferite sporturi și complexe sportive, parcuri, mall unde vor fi doar branduri de lux. Spa-uri, centre de fitness , magazine și cafenele.

Teatru și Cinema, Pistă de biciclete , Pistă pietonală, Birou de schimb valutar, Teren de squash închis, Saună, Baie de aburi, Masaj, Hamam, Piscină interioară, Sală de gimnastică, Yoga - Pilates, Sistem de securitate 24 de ore și CCTV, Zone de activitate și divertisment (aparate de jocuri de noroc / karaoke / sală playstation).

Servicii de menaj (serviciu de colectare a deșeurilor), Serviciu de transfer, Cameră de asistență medicală, Club de sănătate, Închiriere de biciclete, Seif, Teren de joacă larg pentru copii, Curățătorie chimică, spălătorie și serviciu de călcat, Coafor și centru de înfrumusețare / frizerie, Grădiniță și club pentru copii (babysitting), Supermarket, Snack bar lângă piscină. Sală multifuncțională pentru divertisment, petreceri și conferințe, Restaurant "Day Time" și salon pentru mic dejun, Bar la piscină Panaromic, Restaurant "Steak House", Bar de țigări, Lobby Bar. Hookah/Shishaha Bar, Pattiserie și multe altele. La cerere, vom trimite o specificație de interior de înaltă calitate.

Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
17
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
34 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00