Studio cu vedere la mare 350m de plaja, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6080
85,000 €
Arie 40 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 350 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim o garsoniera spatioasa situata in Benidorm intr-o urbanizare cu piscina comuna, parcare pentru masini si motociclete. Proprietatea are o suprafață de 40 mp, are 1 dormitor, 1 baie completă cu living și bucătărie americană. Pardoseala este din lemn, dulapuri mari încastrate, pereți netezi, aer condiționat, geamuri duble. Apartamentul are o vedere neobstrucționată, cu o orientare foarte bună, ceea ce face ca apartamentul să fie foarte luminos și are vedere la mare din lateral. Are ferestre mari franceze, o opțiune grozavă la un preț accesibil cu posibilitatea unei vacanțe frumoase în „Manhattanul spaniol”.

Datorită locației sale fantastice, vă puteți bucura de plaja Levante, unde puteți găsi un număr mare de restaurante și supermarketuri, precum Halcon Supermarket, Udaco Supermarkets, Mini Market Los Gallegos, datorită locației sale, este înconjurat de un număr mare de hoteluri si aparthoteluri, Tropic mar Levante, Halcón Apartments, Meritas Bar, El Palacete Bar, Bahia Blanca Restaurant & Cafenea.

Randament excelent ca investiție, nu ratați această oportunitate.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
38 m2
Parcare
Da
Magazin
70 m
Medic
470 m
Cafenea
100 m
Restaurant
110 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00