Spatios 4 camere in complex, situat la 70m de mare, Qerret, Albania

Durres, Albania – ID 6710
161,000 €
Arie 147 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament spațios într-un complex de 4 camere în Qerret, Albania. Cu o suprafață totală de 147 m2. Apartamentul este situat pe 2 etaje. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, trei dormitoare, două băi cu WC și trei balcoane. Clădirea în care se află apartamentul este situată la 70m de mare. Locație bună, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele. Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Qerret este un sat situat în câmpiile centrale din regiunea albaneză a Câmpiei de Vest. Face parte din județul Tirana. În 2015 a devenit parte a comunei Kavaje. În această zonă se află una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Adriaticii.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea și vă vom găsi apartamentul de vis! Puteți găsi mai multe oferte imobiliare similare pe site-ul nostru Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
147 m2
Suprafață utilizabilă
147 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
6 km
Cafenea
1 km
Restaurant
290 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00