Spatios 3 camere, vedere panoramica la mare, Ravda

Ravda , Bulgaria – ID 6533
Arie 114 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 120 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Dorim sa va oferim un apartament frumos de 3 camere cu o suprafata de 114,09m2, situat la etajul doi de cinci etaje, in imediata apropiere a plajei in complexul Keys to the Sea din Ravda, Bulgaria. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, 3 băi cu toaletă și trei balcoane. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat conform fotografiilor curente.

Complexul Keys to the Sea este un loc liniștit și liniștit, cu o locație excelentă și o infrastructură bună. Este situat la doar 120 de metri de cea mai apropiată plajă. Apartamentul este potrivit pentru

recreere familială și locuințe permanente. Exista o parcare pazita in curtea blocului.

Taxa anuală de întreținere este de 9,80 EUR/m2.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Din Ravda, există acces rutier către alte stațiuni și orașe cunoscute precum Burgas, Nessebar și Sunny Beach.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
114 m2
Suprafață utilizabilă
104.1 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
770 m
Cafenea
360 m
Restaurant
190 m
Bar
390 m
Școală/gradiniță
760 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00