Spațios 1 cameră, 70m de plajă, taxă de întreținere mică, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5631
50,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 5/7
Mare 70 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 1 camera, 50m2, situat la etajul cinci din sapte etaje, in complexul privat Planeta, pe Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă și o zonă de relaxare, o baie cu toaletă, un balcon cu vedere la piscină. Complexul de lux Planeta, de primă clasă, este situat la doar 70 de metri de plajă în centrul orașului Sunny Beach și oferă piscine cu tobogane de apă.

Piscina are 2 sectiuni separate pentru copii si o sectiune principala cu o adancime de 180 cm. Zona piscinei este ideală pentru plajă în timpul zilei. Piscina este frumos luminata noaptea. Restaurantul cu o capacitate de 850 de locuri servește preparate excelente. Lângă piscină este un snack bar pentru până la 100 de persoane, care servește mic dejun târziu, prânz ușor și gustări de după-amiază. Barul din hol este un loc plăcut pentru întâlniri de seară și oferă o varietate de băuturi alcoolice, nealcoolice și calde.

Hotelul Planeta include, de asemenea, un centru de wellness și o sală de sport.

Există o sală de animație chiar lângă piscină, care este un loc de divertisment pentru toți oaspeții și puteți aștepta cu nerăbdare lecții de aerobic acvatic, karaoke sau dans.

Taxa de întreținere este de 400 EUR pe an.

Ofertă foarte bună, recomandată!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
7
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
44 m2
Balcon
Da
Magazin
60 m
Medic
840 m
Cafenea
260 m
Restaurant
110 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
790 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00