Spațioase 3 camere, la 300 de metri de plajă, 2 balcoane, Café

Kavarna, Bulgaria – ID 3969
68,000 €
Arie 95 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 300 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament foarte spațios 3 +kk la parterul a patru etaje cu o suprafață de 95 m2 în Kavarna, la 300 m de plajă.Dispunerea apartamentului: hol mare cu o cameră de utilitate, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, 2 balcoane spațioase - unul este accesat din dormitor și celălalt din bucătărie. Apartamentul se vinde complet utilat cu mobilier la comandă și accesorii de lux. Imobilul se află într-o stare tehnică extrem de bună. Apartamentul este potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului, este o locație foarte liniștită. Parcarea este disponibilă în zona închisă și împrejmuită.

Nu există taxă de întreținere.

Ofertă foarte interesantă, vă recomandăm!

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
95 m2
Suprafață utilizabilă
83.6 m2
Balcon
Da
Magazin
290 m
Medic
730 m
Cafenea
520 m
Restaurant
520 m
Bar
580 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00