Spațioase 2 dormitoare cu terasă mare, prima linie, complexul Silver Beach, Byala

Byala, Bulgaria – ID 9989
77,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament spațios cu 2 dormitoare, situat în prima linie în complexul rezidențial de lux Silver Beach, în orașul liniștit și pitoresc de la malul mării Byala. Apartamentul este situat la primul etaj și este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor spațios, baie cu WC, WC separat și o terasă spațioasă cu acces din ambele camere.

Suprafața construită este de 82 m2, suprafața totală de 105 m2.

Apartamentul se vinde cu mobilier și electrocasnice.

Complexul rezidențial Silver Beach în care se află apartamentul este situat în prima linie la mare, este perfect întreținut și dispune de următoarele facilități: două piscine pentru adulți și copii, zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare, sală de sport, sală de jocuri, sală de conferințe. În clădire există un lift. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Orașul Byala este situat la granița dintre districtele Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la doar 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată de o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând cu începutul lunii mai și până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism maritim în toată regula. Plaja spațioasă, combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat cu 3 secole înainte de Hristos. Situl paleogeologic de la White Rocks se află într-un mic oraș. Este situat între partea nordică a plajei centrale și gura râului Alb.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
82 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
850 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
220 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
610 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00