Spațioase 2 camere în prima linie, cu vedere la mare în complexul de lux Majestic, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 3980
91,000 €
Arie 82 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/10
Mare 40 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 82m2, situat la etajul 3 din 10 etaje, în complexul privat de 5* Majestic Hotel &

Residence din Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea apartamentului este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă mare cu vedere la mare

Complexul în care este situat apartamentul are o locație strategică în prima linie a părții de nord a stațiunii Sunny Beach, pe un teren de 450 de acri. Suprafața totală a complexului este de 56 de mii de metri pătrați, iar suprafața grădinii unice cu piscine și alei de plimbare este de 350 de acri. La complex este o parte a plajei, rezervată proprietarilor și oaspeților săi. Un complex superb, perfect întreținut, de 5*, are chiar plaja! Recomandat!

Proprietarii și oaspeții ei sunt la dispoziția complexului:

4 restaurante unice: restaurantul principal cu 600 de locuri, terasa restaurantului principal cu 150 de locuri, restaurantul tematic (a la carte) cu 300 de locuri, restaurantul de la piscină cu 500 de locuri în zona acoperită și 250 afară, la umbra copacilor.

Sala de conferințe

Sală de jocuri (biliard, șah, backgammon etc.)

Parc

Centru SPA (fitness, saună turcească, saună finlandeză, masaj, jacuzzi)

Salon de înfrumusețare (coafor, salon de înfrumusețare)

Parcare

4 baruri: lobby bar - 800 de locuri, bar pe terasă - 500 de locuri, lobby bar - 120-150 de locuri, bar la piscină - 175-200 de locuri

Piscine: piscină principală, solar, piscină pentru copii, zone de relaxare

zonă pentru copii: mini-club (grădiniță, colț pentru copii)

Club de hobby (atelier de artizanat)

Teren de joacă;

Sport: loc de joacă, teren de tenis, teren de volei pe plajă

Taxa de întreținere este de 11 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
10
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
82 m2
Suprafață utilizabilă
72.16 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
300 m
Medic
1 km
Cafenea
210 m
Restaurant
160 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00