Spațioase 2 camere cu vedere la verde în complexul Aivazovsky Park, cu o taxă de întreținere redusă, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 4084
74,000 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 3 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim frumos apartament cu 2 camere de vânzare în complexul Aivazovsky Park. Apartamentul este situat la parter, cu o vedere frumoasă la curtea verde. Suprafața totală este de 63 m2, iar suprafața utilă este de 55,44 m2. Apartamentul are un aspect funcțional - hol de intrare, chicinetă cu living, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Apartamentul este mobilat și gata de mutat. Complexul rezidențial de elită "Aivazovski Park" este construit în cea mai liniștită și mai verde parte a Pomorie, la 200 de metri de plaja de nisip. Arhitectura sa este proiectată într-un stil clasic. Complexul ocupă o suprafață de 12 000 de metri pătrați lângă parc și include 500 de apartamente de la 41 la 84 de metri pătrați. Complexul dispune de un lift.

Taxa anuală de întreținere este de 3 €/m2.

Apartament ideal pentru închiriere sau pentru a locui pe tot parcursul anului. Preț foarte bun! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Pomorie este una dintre cele mai liniștite locuri. Este un oraș antic care datează din secolul al IV-lea î.Hr. Aspectul lui Pomorie amintește de Nessebar din apropiere. Partea sa veche se află, de asemenea, pe o peninsulă, deși nu la fel de îngustă ca cea din Nessebar. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un incendiu de proporții, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul se află la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 de Burgas. În oraș se află, printre altele, faimoasele băi de nămol curative, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă în apropierea lacului Pomorie. Băile au puteri vindecătoare și ajută împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel a făcut avere prin exportul de sare și de vinul sec aromat "Pomoriiski Dimjat". Există, de asemenea, specii rare de păsări, cum ar fi ciocârliile și cormoranii, care frecventează fâșia lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde principala porțiune de patru kilometri a plajei Pomerania, care separă faimoasele saline locale de marea liberă. Ca o raritate, veți vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de la malul mării este zona pietonală plină de viață, care trece prin parcul verde. Aici veți găsi multe restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o clinică. Avantajul acestui oraș este conexiunea convenabilă cu plaja Sunny Beach și cu orașul istoric Nessebar din apropiere. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. În mod neobișnuit, partea mai retrasă a plajei formează practic un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află chiar dincolo. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până la centrul vechi al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, urmați plaja mai la nord, departe de hotelurile locale. Cu cât mergeți mai departe, cu atât veți vedea mai puțini oameni pe plajă. Cea de-a doua plajă este mai mică și se află la sud de stațiune. Este mai liniștită, mai îndepărtată de centru, cu stânci pe alocuri. Dar veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici veți găsi nisip negru și nămol vindecător. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plajă, contra cost, iar pe plajă se oferă o gamă largă de sporturi nautice.

În apropiere de Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu grădinile sale îngrijite, precum și mormintele și mausoleul Pomeranian. În Lacul Pomorie se extrage sare, aproximativ 30.000 de tone anual. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului estival, în Pomorie au loc zeci de concerte, spectacole de teatru, festivaluri. Există expoziții, așa că iubitorii de cultură nu vor lipsi. În oraș se află două biserici bine conservate din secolele XVIII și XIX. Chiar în centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe, din secolul al XVII-lea, cu faimosul său basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomorie (Lacul Anhialo), în apropierea căruia a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de vindecare este cunoscută aici încă din antichitate și a fost folosită pe scară largă și de bizantini. 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo, cu plajele sale frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală Lacul Atanassov, care formează o lagună mare la sud de Sarafovo. În apropierea orașului, la campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracilor și mormintele din secolele III-IV. Nu trebuie ratat Nessebar. Există un serviciu regulat de autobuz spre Burgas, precum și transportatori privați de bărci. Vița de vie prosperă pe pantele însorite din jurul orașului. Producția locală de vin este una dintre cele mai bune și mai respectate din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri bine cunoscute și care nu au fost încă vândute, cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, descrisă pe bună dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din Bulgaria.

O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, spa-uri curative, vin bun și nisip negru.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
55.44 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
160 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
830 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00