Renovat 3+1 cu vedere la mare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6087
125,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 9/12
Mare 600 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o oportunitate grozavă, un apartament 3+1, cu o suprafață de 65m2, situat la etajul 9 cu vedere la mare în Residential Ciudad Antena. Casa ofera o comunitate inchisa cu gradini si portar.

Apartament frumos renovat, mobilat si utilat pentru mutare. Terasa spatioasa de 6m2.

Frumoasa urbanizare cu parcare comunitara (parcare) si piscina.

5 minute. la câțiva pași de plaja Levante.

Este situat foarte aproape de statia de autobuz, supermarketuri precum Unide, Dia si Mas y Mas, Biserica Parohiala - Nuestra Señora del Mar, farmacie, banci, parcuri, Mundo Mar, Palatul Benidorm, Aqualandia, Scoala Lope de Vega si Serra. Gelada (Sierra Helada), ambulatoriu și centre medicale și clinici auxiliare din Rincón de Loix, Mercadillo și Mercoix, Spitalul Imed Levante și multe altele.

Contactați-mă pentru mai multe informații.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
9
Numărul de etaje
12
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
330 m
Cafenea
130 m
Restaurant
20 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
60 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00