Penthouse 3+1 cu o verandă imensă și 2 balcoane, vedere laterală la mare, la 100 m de mare, Durres, Albania

Durres, Albania – ID 5563
127,000 €
Arie 157 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 3/5
Mare 100 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un penthouse spațios cu vedere laterală la mare de 3+1 în Durres, Albania. Cu o suprafață totală de 157 m2. Penthouse-ul este situat la etajul al treilea. Dispune de hol de intrare, living cu chicinetă, a doua bucătărie, două dormitoare, baie cu toaletă, două balcoane și o verandă spațioasă. De pe verandă se poate admira o vedere laterală la mare. Clădirea în care se află penthouse-ul este situată la aproximativ 100 de metri de mare. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele.

Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. "Orașul etern" de la Marea Adriatică are o istorie de 3.000 de ani. Datorită istoriei sale îndelungate, orașul este, în mod natural, plin de situri și descoperiri arheologice antice, inclusiv faimosul amfiteatru al împăratului roman Hadrian, a cărui capacitate de 15.000 de locuri îl face al doilea cel mai mare amfiteatru din Balcani. Orașul vechi era înconjurat de un zid, din care o treime este încă în picioare. Cezar însuși a parcurs cândva căile antice care au supraviețuit istoriei. Durrës este o destinație fantastică pentru iubitorii de istorie și artă: în spatele Muzeului Arheologic, vizitatorii pot explora Muzeul Etnografic, care a fost casa celebrului actor Alexander Moissi, și galeria de artă situată în centru. Durrës este, de asemenea, ideală pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale de nisip și numeroasele restaurante cu vedere uimitoare la Marea Adriatică reprezintă o vacanță perfectă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis!

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
157 m2
Suprafață utilizabilă
157 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
10 m
Medic
10 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
10 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00