Pefkohori apartament living cu mansarda, centrul orasului

Pefkochori, Grecia – ID 9429
107,000 €
Arie 47 m2
Dispoziție atipic
Etaj 2/2
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament recent renovat ideal pentru inchiriere sau trai de vara intr-o locatie prestigioasa langa plaja. Maisonette este pe 2 etaje și are 47 m2, cu o zonă de living și bucătărie deschisă, o baie complet utilată și un dormitor la mansardă. Apartamentul a fost complet renovat recent si este in starea initiala si la cheie. Proprietarul va lăsa toate mobila și aparatele electrice.

Pefkochori este un sat de case văruite în alb, înconjurat de livezi de citrice și măslini, care se extinde până la populara stațiune de plajă din Golful Toroni. Vara, turiștii sunt atrași de posibilitățile de snorkeling, parasailing, dar și plimbări și priveliști ale apusului din restaurante sau taverne tradiționale care oferă delicatese mediteraneene. Seara, în baruri și cluburi sunt organizate spectacole muzicale cu muzică greacă și sârbă. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Balcon
Da
Magazin
20 m
Medic
30 m
Cafenea
0 m
Restaurant
0 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
0 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00