Ocazie uimitoare, teren mare de construcție, La Majada

Mazarrón, Spania – ID 5440
109,995 €
Arie 51304 m2
Mare 16 000 m

Ocazie uimitoare de a cumpăra un teren mare de teren cu rămășițele unei case.

Acest teren beneficiază parțial de irigare naturală din apele Rambla de Caete, care se află la sud și la vest de teren. Suprafața sa totală este de 51304m2

Terenul este situat între La Caada Honda și Los Lardines. După cum s-a menționat deja, pe parcelă se află rămășițele proprietății; o clădire cu un singur etaj, cu o fațadă de 14m2. Aceasta constă într-o casă și un pridvor.

Deși este o locație rurală, este nevoie de doar douăzeci de minute cu mașina pentru a ajunge la plajele din Puerto de Mazarron, Bolnuevo etc.

În satul La Majada, cu o populație de aproximativ două sute de locuitori, există o biserică, un restaurant și un bar și un magazin local care funcționează din casa cuiva, plus un centru de sănătate. Există numeroase trasee de drumeție și ciclism în zonă și în împrejurimi, oferindu-vă posibilitatea de a explora flora și fauna frumoase.

Orașul Mazarron se află la nouă kilometri distanță și are toate facilitățile locale pe care le așteptați de la un oraș, inclusiv un oficiu poștal și o primărie.

La Majada se află la aproximativ patruzeci și cinci de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Murcia (Corvera), iar Alicante la aproximativ o oră și cincisprezece minute.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Arie
51304 m2
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
4 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00