Nice 1 camera in excelent complex Esperanto, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7263
52,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 550 € per an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 1 camera de 60 m2 in complexul Esperanto din Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul se afla la etajul patru din sase etaje si este format dintr-un hol, un living spatios cu spatiu pentru o bucatarie, o baie cu toaleta si un balcon. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să renovați apartamentul. Expunerea este sudică. Pretul include mobila si utilajele. Complexul Esperanto este situat la doar 100 de metri de plaja din Sunny Beach. Pe teritoriul complexului se află: o piscină exterioară cu o secțiune pentru copii și un bar, două restaurante și o recepție 24/7, masaje, un centru de fitness, serviciu de transfer, închirieri auto. Taxa de întreținere este de 550 EUR pe an. Pret de top! Iti recomandam!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
30 m
Medic
100 m
Cafenea
320 m
Restaurant
20 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00