Mobilat 4+1, toate serviciile la îndemână, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6101
167,000 €
Arie 93 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 5/8
Mare 800 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim spre vanzare un 4+1 in centrul orasului Benidorm, in stare buna. Suprafata de 90 m² impartita intr-un living/sufragerie cu acces la o terasa vitrata de 5 m2 si vedere la strada, trei dormitoare cu dulapuri incorporate, o baie completa cu dus, o bucatarie separata cu galerie, apartamentul este se vinde mobilata.

Clădirea se află într-o locație excelentă în inima orașului Benidorm, cu toate serviciile la îndemână, cum ar fi supermarketuri, primării, bănci, școli, Centrul Medical Tomás Ortuño și Centrul Special Foyetes, Parcul Igüera și Foietes, Spitalul Clinica Benidorm, farmacii, cafenele. , stație de autobuz. Cinci minute de mers pe jos de la trei plaje (Playa de Levante, Playa de Mal Pas și Playa de Poniente).

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați, vă vom informa fără obligații.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
8
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Magazin
100 m
Medic
60 m
Cafenea
30 m
Restaurant
10 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
260 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00