Mobilat 3 camere, prima linie, vedere uimitoare la mare, Primorsko

Primorsko, Bulgaria – ID 6012
390,000 €
Arie 148 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament de lux cu 3 dormitoare aproape de centru și chiar lângă plaja de sud, într-un complex tip boutique pe malul apei din Primorsko, Bulgaria. Apartamentul specific de 3 camere de 148 m2 este situat la etajul patru din cinci si are expunere sud-est. Clădirea este proiectată astfel încât de la toate ferestrele să se poată vedea marea, plaja pitorească, golful râului Ďábelská și vârfurile lanțului muntos Strandža acoperite cu păduri seculare. Complexul este situat pe plaja de sud, aproape de partea centrală a orașului și în imediata apropiere a tuturor facilităților pe care Primorsko le are de oferit. Lucrările de construcție și finisare sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate conform standardului european, ceea ce creează o senzație de lux, confort și amenajare convenabilă. Următoarele sunt disponibile pentru dvs. și oaspeții dvs. din complex:

Recepţie

Securitate și supraveghere cu camere

Spatiu complet inchis

Piscina cu sectiune pentru copii

Loc de joaca

Restaurant

Spa și sală de sport

Zona de relaxare cu bar și cadă cu hidromasaj pe acoperișul complexului

Parcare subterana

Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.

Apartamentele se vand mobilate. Viitorii proprietari au posibilitatea de a utiliza serviciile de administrare a apartamentelor.

Oferta exclusiva. Iti recomandam!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.

Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.

Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Despre Primorsko: Cele mai lungi plaje cu nisip de pe coasta Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și posibilitatea de a comunica în cehă, acestea sunt doar câteva motive pentru care Primorsko atrage mulți turiști în fiecare an. Inițial, un mic sat de pescari la 50 km sud de orașul stațiune Burgas, a devenit o stațiune turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi una dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip ale Rivierei Bulgare, care sunt cunoscute pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătorul simbolului Steagul Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plaje sau porturi care îndeplinesc standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare puritatea apei și reciclarea deșeurilor, plajele trebuie să aibă și acces fără bariere și să fie dotate cu facilități medicale, centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimbare.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
148 m2
Suprafață utilizabilă
130 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
170 m
Cafenea
10 m
Restaurant
30 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00