Mobilat 1 camera in complexul Levsha, pret de top, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5568
48,000 €
Arie 43 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament mobilat cu 1 camera, cu o suprafata de 43,15 m2, situat la etajul cinci din sase etaje, in complexul privat Levsha de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, o baie cu toaletă, un balcon spațios. Apartamentul se vinde mobilat, inclusiv masina de spalat rufe. Apartament si echipamente in stare excelenta. Proprietate de calitate la un pret bun. Apartament ideal pentru inchiriere si utilizare pe tot parcursul anului. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Complexul este situat în inima orașului Sunny Beach, la 600 de metri de plaja cu nisip. Zona este linistita si cu infrastructura buna. La câțiva pași de magazine, supermarketuri, restaurante, cafenele, baruri, farmacii, centru medical, parc acvatic, stație de autobuz. Zona este deschisă tot timpul anului.

Infrastructura complexului:

_Piscină

-Parcare

-Siguranță.

Taxa de întreținere este de numai 8 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
43 m2
Suprafață utilizabilă
38 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
360 m
Medic
580 m
Cafenea
330 m
Restaurant
60 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
790 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00