Minunat penthouse 3 camere cu vedere la mare, terasă mare cu jacuzzi, complex de top, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5154
185,000 €
Arie 236 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 1,350 € per an
Condiție Liber

Vă oferim un frumos, elegant penthouse de 3 camere, suprafața utilă a apartamentului este de 82 m2 + terasă 74 m2 + terasă panoramică 80 m2, apartamentul este situat la etajul 5 din 6, în complexul privat Sun Wave, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este - hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete și două terase. Una dintre terase are o zonă de relaxare închisă cu jacuzzi și o chicinetă. Apartamentul se vinde cu mobilier și electrocasnice de calitate. Aerul condiționat este instalat în fiecare cameră. Loc ideal pentru vacanțe sau pentru a locui pe tot parcursul anului! Complexul este situat la doar 100 de metri de mare. Posibilitatea de a cumpăra o garsonieră adiacentă cu intrare separată de 35m2. Garsoniera este compusă dintr-un hol de intrare cu dulap încorporat, living, baie cu toaletă și terasă cu vedere la mare. La cumpărarea studioului adiacent, prețul total este de 227 000 de euro

Infrastructura complexului:

- loc de joacă pentru copii

- 2 piscine pentru adulți, zonă de relaxare

- 2 piscine pentru copii

- parcare

- pază 24 de ore din 24

Complexul se află la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante, supermarketuri, schimb valutar, divertisment pentru copii și adulți și multe altele.

Taxa de întreținere este de 1350 de euro pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
236 m2
Suprafață utilizabilă
72 m2
Terasă
154 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
190 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00