Mare 4 camere, cu traseu și vedere la mare, Isla Plana

Isla Plana, Spania – ID 5195
169,000 €
Arie 74 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Condiție Liber

Oportunitate fantastică de a vă bucura de coastă cu acest apartament elegant, bine construit, cu mobilier excelent. Acest apartament vă oferă posibilitatea de a vă bucura de liniște și relaxare, deoarece este situat într-un complex închis, unde vă puteți bucura de piscină și jacuzzi comune, grădini amenajate și vedere la mare.

Aceasta este o proprietate cu întreținere redusă, cu 3 dormitoare cu dulapuri mari și 1 baie cu duș. Bucătăria este open space și are blaturi de lucru din granit și aparate electrice. Există o mulțime de spațiu pentru a vă parca mașina, aer condiționat în toate camerele, ferestre cu geamuri duble și din camera de zi puteți ajunge la o terasă mare cu o priveliște frumoasă, astfel încât să vă puteți bucura de serile de vară cu vedere la mare!

Proprietatea are, de asemenea, o terasă privată mare pe acoperiș, cu mobilier de terasă de calitate. Proprietarul a avut pergola din cărămidă cu geamuri, ceea ce o face un loc cald și plăcut pentru a vă relaxa, astfel încât să vă puteți bucura de priveliștile fantastice de la mare și munte.

Această proprietate vă oferă garanția deplină a unei vieți de calitate pentru dvs. și familia dvs., situată într-o zonă minunată numită Mojon Hills Resort, la doar câteva minute de plaja Isla Plana și de golful Mazarrón.

Isla Plana este cunoscută ca fiind granița dintre Cartagena și Mazarr Bay. Plajele și golfurile sale urbane naturale și golfulețele sale pot fi savurate, precum și băile termale din acest district, cunoscute sub numele de "Marrana", declarate o atracție culturală. Isla Plana este un loc magic și excelent pentru scufundări experimentate în peșterile din Cueva del Agua.

Mazarrón este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, cea mai mare parte a acesteia fiind nealterată. Numeroasele plaje din Golful Mazarrón au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor.

Satul Isla Plana se află în Golful Mazarron și se află la doar cinci minute de Puerto de Mazarron, care oferă o mică selecție de magazine, baruri și restaurante. Zona este bine echipată pentru scufundări și snorkelling, datorită apelor limpezi și albastre ale Mediteranei.

Isla Plana se află la 40 de minute de aeroportul din Murcia și la 90 de minute de Alicante.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00