maisonette 4 camere, langa plaja, facilitati la distanta de mers pe jos, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5820
140,000 €
Arie 118 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 700 m
Condiție Liber

Maisonette neobișnuit cu o suprafață de 110 m2 este întinsă pe două etaje, o terasă în față și în spate și o verandă. Locatia sa este ideala, foarte aproape de plaja si de toate facilitatile, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, camera de serviciu, depozitare si gratar.

La parter avem un living, o baie, un dormitor si o bucatarie.

Din bucatarie exista o intrare in curtea mare, unde avem in prezent o baie completa si o camara mare alaturi de un alt spatiu pentru partea tehnica. În apartament există și un cuptor cu grătar.

Lounge-ul este spațios și luminos, cu acces direct la terasa din față și veranda unde ne putem bucura de după-amiezele de vară și de mese în aer liber.

Există, de asemenea, unul dintre cele trei dormitoare la parter. Este generoasa si are sifonier incorporat.

O scară duce din living la primul etaj. Aici avem un dormitor matrimonial foarte mare, cu dulapuri încorporate, un balcon și o copertă practică, precum și un al treilea dormitor. De asemenea, este spațioasă și luminoasă, cu balcon și copertine proprii. O baie de familie de dimensiuni bune completează acest etaj.

Amintiți-vă că acest duplex este situat în Puerto de Mazarrón, aproape de toate facilitățile, supermarketuri, farmacie, centru medical, cantine... totul pentru o viață mai confortabilă Și la doar câteva minute de plaje, nu veți nevoie de masina!

Fără îndoială, aveți ocazia să achiziționați o proprietate aici pentru a vă bucura de soare și plaje în weekend-urile lungi sau ca investiție, întrucât nu există nicio problemă cu închirierea în zona de coastă.

Golful Mazarrón este, de asemenea, un mediu ideal pentru turismul activ axat pe sporturi acvatice, cu multe optiuni precum navigatie, pescuit sportiv sau scufundari.

Mazarrán este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este nealterată. Numeroase plaje din Golful Mazarrón au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității băii și a serviciilor sale.

Plajele din Mazarrón sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje; Plaja Bahía, Plaja Bolnuevo, Plaja Castellar, Plaja Nares & plaja Rihuete.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
118 m2
Teren
116 m2
Suprafață utilizabilă
117 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
110 m2
Magazin
240 m
Medic
430 m
Cafenea
110 m
Restaurant
190 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00