Maisonette 4 camere , într-o locație liniștită, cu grădină privată. Grecia, aproape de plajă și de facilități

Kalithea, Grecia – ID 8952
170,000 €
Arie 154 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Casă ideală pentru o familie mare, cu o suprafață utilă de 94 m2, inclusiv 3 dormitoare, 3 băi, bucătărie și living separat, cu acces la terase și grădină privată de 60 m, îngrădită. Duplexul este în stare foarte bună și se află la doar 400 m de plaja de nisip din KALITHEA, iar magazinele și alte facilități sunt la o plimbare. Multe extra, cum ar fi plase de țânțari, aer condiționat, sistem de încălzire, grătar în grădină și multe altele. Casa este perfectă pentru o familie mare și oferă multă intimitate.

Duplexul este echipat pentru a trăi pe tot parcursul anului.

Kallithea (tradus ca "vedere bună") este situat în partea central-estică a peninsulei Kassandra. Datorită locației sale privilegiate, este, de asemenea, centrul turistic al regiunii.

Merită să o vedeți pentru a vă scălda în apa albastră calmă și limpede și pentru a savura o cafea sau un cocktail servit în cafenea. O combinație unică de natură, arhitectură și istorie .

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
154 m2
Teren
94 m2
Suprafață utilizabilă
94 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
94 m2
Magazin
70 m
Medic
50 m
Cafenea
20 m
Restaurant
10 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00