Maisonette 3 camere, la 50 de metri de plaja cu gradina privata.

Chaniotis, Grecia – ID 8962
210,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Trăiți lângă mare, rămânând în același timp central față de oraș și de toate facilitățile cu acest duplex uimitor de 75m2. Acest duplex finisat luminos are 2 dormitoare și 1 baie cu vedere la o curte liniștită. Cu ferestre pe toată lungimea și o amenajare eficientă - acest spațiu se umple de lumină naturală, ceea ce îl face un loc minunat pentru a permite traiul în toate cele patru anotimpuri în Hanioti Halkidiki. bucurați-vă de minunata zonă de living mare cu șemineu și acces suplimentar la balconul mare pentru viața de vară în aer liber. Mersul pe jos până la plaja de nisip este de numai 50 m, iar orașul este, de asemenea, la o scurtă plimbare. Proprietarii vor transfera toate mobilierul și instalațiile electrice.

Chaniotis, cunoscută și sub numele de Hanioti, este o stațiune plină de viață, cu o pădure de pini care se varsă într-o plajă lungă și parcuri marine. Turiștii se pot bucura de windsurfing și jet ski, se pot bucura de tavernele de pe malul mării cu vedere la apus, care oferă cocktailuri și pește la grătar, sau pot vizita discotecile locale de pe plajă. Străzile înguste sunt presărate cu magazine care vând sandale grecești și țigle pictate, pe fundalul caselor albe și a clădirilor ortodoxe

Ne putem ocupa în totalitate de închirieri, management, renovări, modernizări și vă putem ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie după transferul de proprietate.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
Arie
75 m2
Teren
75 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
75 m2
Magazin
10 m
Medic
3 km
Cafenea
100 m
Restaurant
0 m
Bar
0 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00