Living de vară, apartament cu 3 camere lângă plajă cu parcare

Pefkochori, Grecia – ID 9528
160,000 €
Arie 54 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Locuiți de vacanță la mare în prosperul oraș de pe litoral Pefkohori Chalkidiki cu o suprafață totală de 54 de metri pătrați.Apartamentul are 2 dormitoare, o baie complet utilată, o bucătărie cu zonă de zi și acces la o terasă de dimensiuni mari. pentru viata in aer liber. Intr-o locatie de prestigiu la 60 m de plaja de nisip va ofera tot mobilierul si electrocasnicele cu vanzarea apartamentului. Multe accesorii cu apartamentul, precum copertine, șemineu, aer condiționat, parcare și multe altele.

Pefkochori este un sat de case văruite în alb, înconjurat de livezi de citrice și măslini, care se extinde până la populara stațiune de plajă din Golful Toroni. Vara, turiștii sunt atrași de posibilitățile de snorkeling, parasailing, dar și plimbări și priveliști ale apusului din restaurante sau taverne tradiționale care oferă delicatese mediteraneene. Seara, în baruri și cluburi sunt organizate spectacole muzicale cu muzică greacă și sârbă. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
10 m
Medic
50 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00