Garsonieră spațioasă, la 400 m de mare, complex închis, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4611
41,500 €
Arie 42 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 336 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament magnific cu 1 dormitor de 42m2, situat la etajul patru din șase etaje, în complexul privat Aphrodita 1, pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea este hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Stare perfectă!

Locație excelentă, parc și supermarket în apropiere!

Complexul în care se află apartamentul este perfect întreținut, funcționează pe tot parcursul anului și este situat în cea mai bună parte a stațiunii. La doar 400 de metri de plajă și la distanță de mers pe jos de toate facilitățile și divertismentul. Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

piscină,

zonă de relaxare,

lift,

Recepție,

parcare,

securitate pe tot parcursul anului,

gestionarea proprietății,

Taxa de întreținere este de 336 € pe an.

Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
36 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00