Frumos si spatios 3 camere in prima linie, balcon mare, Qerret, Albania

Qerret, Albania – ID 5984
122,500 €
Arie 82 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 20 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament cu 3 camere frumos mobilat și cu potențial de închiriere, în Qerret, Albania. Cu o suprafață totală de 82 m2. Este situat la etajul al doilea, într-o clădire cu lift. Dispune de hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie complet utilată cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Este situat în prima linie. Locație ideală, aproape de magazine și restaurante.

Taxa de întreținere este de 8 - 12 euro pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vrei să te distrezi și să faci bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Qerret este un sat situat în câmpiile centrale din regiunea albaneză a Câmpiei de Vest. Face parte din județul Tirana. În 2015 a devenit parte a comunei Kavaje. În această zonă se află una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Adriaticii.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea și vă vom găsi apartamentul de vis!

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
82 m2
Suprafață utilizabilă
82 m2
Balcon
Da
Magazin
270 m
Medic
6 km
Cafenea
420 m
Restaurant
250 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
820 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00