Frumos mobilate 2 camere cu garaj, complexul Sun city 2, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5218
50,500 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 360 € per an
Condiție Liber

Oferim un apartament cu 2 dormitoare frumos mobilat, cu o suprafață totală de 58 m2, situat la etajul 3 din 5 etaje în complexul Sun City 2 de pe Sunny Beach. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă complet echipată, dormitor, baie cu duș și toaletă și balcon cu ieșire atât din living, cât și din dormitor. Apartamentul dispune de un loc de parcare propriu. Complexul de apartamente Sun City 2 este liniștit, pașnic și bine întreținut. Pe proprietate există o piscină, o zonă de relaxare, un loc de joacă pentru copii și grădini frumoase. În apropiere se află magazine alimentare, restaurante, iar plaja "Cacao Beach" însăși se află la 600 de metri. Apartamentul este potrivit pentru vacanțe de familie și ca o investiție bună! Taxa de întreținere este de 360 € pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
890 m
Cafenea
410 m
Restaurant
120 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00