Frumos 3+1 cu vedere la mare și la 150 m de plajă, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6086
185,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 9/12
Mare 150 m
Condiție Liber

Oferim spre vanzare acest apartament frumos cu vedere la mare si orasul Benidorm. Apartamentul 3+1 in suprafata de 55m2 este situat la etajul 9 deservit de patru lifturi, are un living luminos, o bucatarie mica utilata complet independenta de celelalte camere, doua dormitoare si o baie complet utilata. In plus, apartamentul are sifonieruri incorporate pentru a va optimiza spatiul de depozitare. Proprietatea oferă o vedere impresionantă la mare. Are o grădină comună unde puteți profita de vremea bună și o piscină comună pentru a vă răcori vara. Acest apartament este situat pe o stradă ușor accesibilă și are loc de parcare comun.

Situat într-o zonă de neegalat, cu toate serviciile necesare în apropiere: supermarket MasyMas, Dialprix, bufete, restaurante, bănci, farmacie, școala Lope de Vega și Serra Gelada (Sierra Helada), ambulatoriu și centre medicale și Rincón-Aid Office de Loix, Mercadillo și Mercaloix, Spitalul Imed Levante, Mundo Mar, Palatul Benidorm, Aqualandia, legături foarte bune de autobuz interurban către alte plaje din zonă precum Altea sau El Albir. Și la doar 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip din Levante.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati, va voi ajuta cu placere!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
9
Numărul de etaje
12
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
53 m2
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
280 m
Cafenea
10 m
Restaurant
20 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00