Frumos 2 camere, la doar 300m de plaja, centrul orasului, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 7207
72,000 €
Arie 54 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament confortabil de 2 camere, in suprafata de 54,5 m2, situat la etajul trei din cinci etaje, in complexul de lux Melia 9, in centrul orasului Ravda, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și un balcon. Complexul Melia 9, în care se află apartamentul, este situat în centrul orașului Ravda și la doar 300 de metri de plajă și oferă:

Piscină în aer liber

Piscina pentru copii

Zona de plajă cu șezlonguri confortabile

Gradina verde

Securitate 24 de ore și supraveghere video

Taxa de întreținere este de 600 EUR pe an.

Întreținere organizată a zonelor comune și a verdeață. O plajă de nisip curată din punct de vedere ecologic, aer minunat și condiții climatice favorabile sunt garanția unei vacanțe de familie liniștite și plăcute. Toate facilitățile la câțiva pași. Ofertă potrivită pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
47.96 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00