Frumoasă casă de familie în complexul Pirin Golf, cu vedere uluitoare la munte, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 5376
460,000 €
Arie 195 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o casă de lux într-un cartier nou, care va fi format numai din case individuale, în complexul Pirin Golf SPA & Country Club din Bansko, Bulgaria. Proprietatea "House Malina" se îmbină perfect cu natura înconjurătoare și oferă o priveliște incredibilă asupra terenului de golf și a Munților Pirin. Casa are curte proprie, înconjurată de vegetație înaltă, ceea ce vă garantează intimitatea. De asemenea, are două terase spațioase, dintre care una are un grătar, unde vă puteți bucura de o odihnă plăcută după o zi lungă pe terenul de golf sau pe pârtii. Casa are un living spațios cu șemineu, sufragerie, bucătărie, trei dormitoare, două băi cu toalete, încă o toaletă și două terase. Fiecare cameră din casă este dotată cu un regulator individual de temperatură. Casa se vinde complet mobilată și are o suprafață utilă de 195 m2. Exteriorul și interiorul sunt complet în conformitate cu stilul tipic montan - lemn și piatră. Pentru mașina dvs. există un loc de parcare pavat în fața casei, în apropiere există și o parcare acoperită. Taxa de întreținere este de 14 €/m2 pe an. Casele se vând "verzi". Data construcției, aprobării și complet mobilate este stabilită pentru 13+3 luni de la data depunerii avansului. Curțile la fiecare casă sunt de la 630m2 la 1100m2. Posibilitatea de a vinde în rate timp de 1 an.

Cu peste 4 milioane de jucători înregistrați în Europa, golful este unul dintre cele mai tradiționale sporturi de pe bătrânul continent. Pirin Golf & Country Club dispune de două dintre cele mai bune 100 de terenuri de golf din Europa continentală și face parte din Destinațiile Turneului European. Terenurile de golf Ian Woosnam și Pirin Pine, amplasate pe impunătorul munte Pirin, rezumă ceea ce înseamnă să joci golf la munte. Complexul se află la o oră de Aeroportul Internațional Sofia și la câteva minute de populara stațiune de schi Bansko. Pirin Golf & Country Club găzduiește peste 40 de turnee pe an, printre care se numără Macedonian Amateur Open WAGR, Turkish Airlines, Volvo, AUBG (Universitatea Americană din Bulgaria), BDO și multe altele.

Răsfățați-vă cu servicii și cumpărături de top la Pirin Golf Hotel &; Spa

Pirin Golf Hotel and Spa este înconjurat de pini și include 2 terenuri de golf, driving range, academie de golf, 7 piscine, 2 supermarketuri, piano bar, centru de fitness, squash, biliard, tenis de masă, 7 zone în aer liber pentru copii, brutărie, magazin de sport, școală de schi și magazin de îmbrăcăminte.

Teleschiul Bansko se află la 12 km de Pirin Golf Hotel and Spa. În timpul sezonului de schi, hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit de 10 minute către/de la pârtii la fiecare oră în timpul zilei. De asemenea, în timpul verii există un serviciu gratuit de transfer cu cărucior de golf care îi poate duce pe oaspeți în jurul complexului.

Puțin mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila, cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că Bansko are de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii, în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii care variază între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni intervievate. 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un ski room la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schi nocturn.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, 6 teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Drumeții de vară

Pentru nevoile de drumeții de vară în Parcul Național Pirin, au fost dezvoltate 13 trasee montane principale și 17 secundare. În 6 locuri este permisă escaladarea stâncilor. În partea alpină înaltă a muntelui, opt cabane de munte și cinci adăposturi primesc excursioniști în timpul verii. În plus, se organizează excursii la mănăstirile Rila și Rozhen, Melnik, parcul de urși din Belitsa, satul Trigrad, peștera "Gâtul Diavolului" și alte obiective turistice și locuri frumoase; drumeții montane în Pirin, echitație în Rila, ciclism, rafting, safari, offroad și paintball.

Evenimente regulate:

Competiții de Cupa Mondială de schi alpin pe traseul "Alberto Tomba".

Din decembrie până în aprilie - numeroase evenimente de iarnă - competiții de schi alpin, snowboarding, biatlon.

Iulie - festival de teatru de vară.

August - Festivalul internațional de jazz

Septembrie - Pirin Folk Bulgaria - Bansko. Festivalul internațional al cântecelor populare bulgare

Noiembrie - Bansko Film Fest - Festival internațional de filme montane.

Bansko este cea mai nouă stațiune de schi de iarnă din Bulgaria și, probabil, cea mai frumoasă. În ultimii ani, stațiunea a atras investiții străine considerabile, ceea ce a permis îmbunătățirea semnificativă a infrastructurii și a serviciilor de agrement.

Afacerile din turism reprezintă un domeniu major de importanță strategică pentru dezvoltarea socio-economică a Bansko. Volumul tot mai mare de investiții în turism a dus la crearea de noi locuri de muncă în domeniul serviciilor turistice și de câteva ori mai multe în construcții. În ultimii ani, aici au fost construite peste o sută de hoteluri, de la mici hoteluri de familie până la spa-uri de lux.

În stațiunea de schi urmează să fie construită o a doua telecabină, iar 30 de milioane de euro vor fi investite într-un teren de golf. Industria locală este reprezentată de mici ateliere de prelucrare a lemnului și de confecții; multe companii din comerț și servicii, hoteluri și restaurante, agricultură. Prelucrătorii de lemn și meșteșugarii sunt legați într-o organizație subsidiară, deoarece o mare parte din producția lor (mobilier) este destinată exportului. Dezvoltarea acestui sector și politica de investiții a întreprinderilor mici și mijlocii din industria prelucrării lemnului se află în curs de dezvoltare dinamică și flexibilitate.

Agricultură - se utilizează aproximativ 20% din terenul arabil. Principalele culturi cultivate aici sunt cartofii și tutunul. Creșterea animalelor - se cresc în principal vaci, capre și oi.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
195 m2
Teren
630 m2
Suprafață utilizabilă
195 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
195 m2
Parcare
Da
Magazin
6 km
Medic
6 km
Cafenea
80 m
Restaurant
0 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00