Frumoasă casă cu 3 dormitoare cu verandă cu geamuri și piscină, Camposol

Camposol, Spania – ID 5463
130,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim spre vânzare o vilă frumoasă în stil Fortuna Deluxe, cu o seră în partea din față a proprietății și o zonă mare de terasă în spate. Proprietatea beneficiază, de asemenea, de încălzire centrală pe bază de ulei.

În partea din față a proprietății, la care se ajunge prin câteva trepte, se află o ;terasă frontală acoperită, ideală pentru relaxare și stilul de viață mediteranean. Restul terasei din față a fost transformat într-un conservator/salon spațios. Intrând pe ușa din față veți ajunge în salonul care are aer condiționat. Sufrageria duce la salon și poate găzdui confortabil o zonă de luat masa. Bucătăria amenajată are un cuptor electric și o plită cu gaz cu cinci inele și o mulțime de dulapuri și suprafețe de lucru. Bucătăria, sufrageria și camera de zi sunt planificate ca plan deschis, cu arcade care împart spațiul. O ușă din partea din spate a bucătăriei se deschide în zona de utilitate, cu o altă ușă către terasa din spate.

Cele două dormitoare sunt accesate printr-o arcadă din camera de zi. Ambele dormitoare pot avea paturi duble sau twin și au dulapuri încorporate foarte utile și spațiu de depozitare suplimentar deasupra paturilor. Dormitorul principal beneficiază, de asemenea, de aer condiționat și de un ventilator de tavan. Există o baie de familie completă cu duș, toaletă cu flux redus, chiuvetă și beneficiază de o bară de prosoape încălzită.

În fața proprietății, la exterior, se află o zonă pietruită cu diverse plante și arbuști și o alee privată pentru până la 4 mașini, aceasta fiind, de asemenea, o zonă ideală pentru o piscină. Treptele din partea laterală a proprietății duc la un solar mare pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă la munții din jur. În partea din spate a proprietății se află o zonă mare de terasă deschisă, pavată, ideală pentru stilul de viață mediteranean sau pentru a lua masa în aer liber. În partea laterală a vilei există, de asemenea, o piscină supraterană de aluminiu independentă și o zonă pietruită cu o serie de pomi fructiferi, inclusiv pomi de grapefruit. Există, de asemenea, două camere de depozitare

.Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități locale. Un loc de joacă pentru copii și un teren de fotbal separat au fost adăugate recent. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene. Aeroportul Corvera, care urmează să se deschidă în ianuarie 2019, este la mai puțin de 30 de minute distanță; 45 de minute până la Aeroportul San Javier (Murcia) și 1 oră până la Alicante.

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
349 m2
Suprafață utilizabilă
348 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
347 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
650 m
Medic
760 m
Cafenea
650 m
Restaurant
500 m
Bar
680 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00