Excelent și complet mobilat 1 dormitor, Vila Itta, taxă de întreținere mică, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6607
47,800 €
Arie 42 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 1 camera, 42m2, intr-un complex privat Villa Itta pe Sunny Beach, Bulgaria. Proprietatea este situata la etajul trei din sase etaje si se vinde inclusiv mobilier si utilaje conform fotografiilor actuale. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă și zonă de dormit, baie cu toaletă și balcon spațios. Apartament dupa reconstructie, mobilier nou si aer conditionat. Complexul rezidențial modern Villa Itta este situat în partea de nord a stațiunii Sunny Coast. Distanta de la mare si plaja este de numai 500 de metri. Complexul are două lifturi panoramice silențioase și două intrări. Complexul Villa Itta impresionează prin soluția sa arhitecturală de avangardă în designul fațadei clădirii. În construcția zonei au fost folosite materiale naturale de înaltă calitate (lemn, piatră, fier forjat, mozaic și tencuială venețiană). Infrastructura complexului include: o piscină exterioară cu zone pentru copii și căzi cu hidromasaj, șezlonguri și umbrele, o zonă adiacentă bine întreținută, cu grădină verde și paturi de flori, un birou de recepție și servicii, un bar cu verandă de vară, un restaurant, parcare în aer liber pentru vehicule personale, securitate non-stop și supraveghere cu camere în întreg campusul. Zona este unică prin faptul că este înconjurată de verdeață, copaci, tufișuri, prezența unui parc cu locuri de joacă pentru copii face ca acest loc să fie ideal pentru recreere sau viață pe tot parcursul anului. Tot ce aveți nevoie pentru a vă petrece timpul pe deplin este la câțiva pași: restaurante, cafenele, snack-baruri, magazine alimentare, farmacii, Aquapark, stație de autobuz cu servicii regulate către Nesebăr sau Sveti Vlas. Taxa de întreținere este de 7 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
36 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
310 m
Medic
500 m
Cafenea
300 m
Restaurant
40 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00