Două proprietăți, ocazie de top, piscină, parcare, Ramonete

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5400
397,000 €
Arie 1552 m2
Dispoziție atipic
Mare 5 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Nu ratați această oportunitate interesantă de a cumpăra un duo de proprietăți uimitoare 2 pentru 1 în frumoasa Ramoneta. Bucurați-vă de vederi spectaculoase la mare și de un teren generos de 155m2, precum și de caracteristici exterioare interesante, cum ar fi o piscină de 8x5, o zonă de grătar, o grădină de legume, depozitare, pomi fructiferi și o parcare amplă.

Prima casă include:

Patru dormitoare.

Două băi.

Un dormitor.

Bucătărie.

Camera de zi.

Spre deosebire de cea de-a doua proprietate, această primă casă ar putea fi îmbunătățită și actualizată, ceea ce o face un proiect de reamenajare interesant.

Cea de-a doua proprietate are o verandă și este împărțită pe două etaje cu o scară interioară. Suprafața totală a proprietății este de 283 m2. Ferestrele sunt cu geamuri duble și toate au plase de insecte pentru confortul dumneavoastră.

Cea de-a doua casă include:

Hol de intrare cu dulapuri de depozitare.

Living deschis, sufragerie și bucătărie cu șemineu și aer condiționat în zona de living. Acest spațiu permite accesul la verandă și zona de grătar și la piscină, unde vă puteți relaxa sub soarele spaniol.

Două dormitoare la parter.

Baie completă cu duș.

Șapte dormitoare spațioase la primul etaj, dintre care trei au baie proprie. Din dormitoarele de la primul etaj vă puteți bucura de priveliști uluitoare la livezile din grădină și la mare.

O baie generală.

Vă recomandăm să rezervați o vizionare a acestei proprietăți pentru a aprecia în persoană cât de cu adevărat unică și fantastică este!

Stimați clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău se găsește și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Fiind una dintre cele două zone de coastă ale municipalității Lorca din regiunea Murcia, Ramonete este locul ideal pentru orice iubitor de plajă. Vizitați frumoasele Puntas de Calnegre sau petreceți zile calde și însorite explorând frumoasele golfuri din zona protejată Cabo Cope.

Specialitatea orașului Mazarrón sunt plajele sale ieșite din comun: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Plaja Nares și Playa de Rihuete, pentru a numi doar câteva dintre locurile care se întind pe cei 35 km de coastă în mare parte nealterată. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de sporturi nautice, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
1552 m2
Teren
1551 m2
Suprafață utilizabilă
1550 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
1548 m2
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
6 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00