Dotat cu 3 camere potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, partea centrala, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6937
70,500 €
Arie 85 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 350 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament frumos cu 3 dormitoare de 85 m2, situat la etajul trei din șase etaje în clădirea de apartamente Luna, în partea centrală a stațiunii Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include tot mobilierul și echipamentul, conform fotografiilor actuale. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, două terase. Oferta este ideală pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului. Clădirea este situată chiar în centrul stațiunii și la aproximativ 200 de metri de promenada pietonală centrală și de hotelul "Kuban", la 600 de metri de plajă și aproape de stația de autobuz. Taxa de întreținere este de 350 € pe an. Apartament extrem de potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului și pentru închiriere. Ofertă foarte bună, vă recomandăm!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne întărim prestigiul și încrederea prin sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care au folosit proprietatea pentru o lungă perioadă de timp și au reușit să o cumpere cu succes, așa cum a fost planificat, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației dumneavoastră economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate la malul mării. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
85 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Pivniță
Da
Magazin
110 m
Medic
430 m
Cafenea
250 m
Restaurant
50 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00