Complet mobilat 1 camera cu verandă, locație de top, Amber Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5711
41,000 €
Arie 35 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 350 m
Condiție Liber

Va oferim un frumos apartament cu 1 camera, 35 m2, situat la parterul de sase etaje in complexul Amber Beach din Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamente conform poza. Apartament frumos, luminos si un pret foarte avantajos. Proprietate potrivită pentru închiriere și pentru utilizare pe tot parcursul anului. Iti recomandam!

Complexul Amber Beach este ideal pentru viață și relaxare pe tot parcursul anului, datorită locației sale bune și infrastructurii excelente din zonă. O piscină, o zonă de relaxare și un grătar sunt disponibile pentru oaspeți și proprietari. Complexul este situat la 600 de metri de plaja.

Toate facilitățile sunt la câțiva pași.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamente conform poza. Apartament frumos, luminos si un pret foarte avantajos. Proprietate potrivită pentru închiriere și pentru utilizare pe tot parcursul anului. Iti recomandam!

Complexul Amber Beach este ideal pentru viață și relaxare pe tot parcursul anului, datorită locației sale bune și infrastructurii excelente din zonă. O piscină, o zonă de relaxare și un grătar sunt disponibile pentru oaspeți și proprietari. Complexul este situat la 350 de metri de plaja.

Toate facilitățile sunt la câțiva pași.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
30 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
510 m
Cafenea
170 m
Restaurant
70 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
570 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00