Coltar 3 camere, cu semineu si piscina, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 7076
179,995 €
Arie 600 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim atenției o vilă unică în stil Julia, cu o grădină mare de iarnă, o piscină privată de 11x4 m2 și un subsol.

În partea din față a proprietății avem o seră cu geam orientată spre sud și o terasă orientată spre sud, cu vedere la grădină și piscină. În prezent, acesta este folosit ca cameră de zi suplimentară, dar există o mulțime de spațiu pentru a crea un lounge în care puteți lua masa dacă doriți. La intrarea în vilă există un hol de intrare. În stânga este bucătăria, iar în dreapta este o ușă dublă care se deschide în zona de zi. Salonul beneficiază de un foc cu gaz, încălzire centrală pe ulei cu calorifere în întreaga, împreună cu aer condiționat pentru lunile mai calde. O arcada duce la sala de mese și la bucătărie deschisă. Deoarece este o cameră cu două fețe, există multă lumină naturală. Există o cămară foarte la îndemână în sala de mese.

Bucătăria a fost modernizată și este bine proporționată, cu mult spațiu în dulap și blaturi. Toate produsele albe sunt incluse în preț.

Din coridor, care are și un dulap practic încorporat, se ajunge la dormitoare și băi. Suita principală are aer condiționat, calorifer și dulapuri duble încorporate. Există, de asemenea, o baie privată cu o cadă și un ecran de sticlă. Avem, de asemenea, un duș/toaletă pentru oaspeți cu o cabină de duș mare, iar al doilea dormitor este o cameră dublă care are dulap încorporat și aer condiționat.

Din partea cu terasă a casei, scările duc la o terasă mare pe acoperiș sau la solar cu un dulap mare de depozitare.

Dimensiunea terenului este de 600 m2 și are pereți înălțați și o alee largă din beton. Piscina de 11 x 4 m2 este înconjurată de o zonă de plajă pavată cu duș lângă piscină. Restul grădinii este așezat în principal pe zone ornamentale cu pietriș și pavate și există un amestec de copaci și arbuști. Există și un șopron de grădină din lemn pentru depozitare suplimentară.

În spatele aleii este accesul la un subsol foarte spațios, care are potențialul de a fi transformat în alte locuințe. Există, de asemenea, un rezervor mare de apă de 1000 de litri.

Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o gamă largă de facilități locale, inclusiv un centru medical, farmacie și centru comunitar, precum și un teren de golf cu 18 găuri și un clubhouse. Recent au fost adăugate un loc de joacă pentru copii și un teren de fotbal. Camposol se află la 15 minute cu mașina de plaje minunate și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Murcia și la 1 oră de Alicante.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
597 m2
Suprafață utilizabilă
596 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
595 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00